Рятунку, Господи, рятунку!

Рятунку, Господи, рятунку!
Я на колінах, я - в брехні!
Ланцюг найвищого гатунку
Стягнув мій крик, мої пісні...
Я, може, вмру, а може встану
На боротьбу з своїм буттям.
Віддам душі своїй оману
В розправу хибним почуттям.
І забуваючи про небо,
В коханні мрію про єдине:
Як залишити серце в тебе.
В твоїх очах безмежно линуть...
Але я - холод, вітер, крига,
Я - заметіль, а ти - весна;
Я в цьому світі щось не встигла -
І ось з тобою - не змогла...
Рятунку, прошу я, рятунку!
В жадобі серця не до слів.
Слова любові - то лаштунки,
А в - серці - лід, а в серці - лід...


Рецензии
Олено, серденько, життя
Ще іншим боком повернеться
І кригу всю розтопить серце...
У мене є таке знаття.

Сазонов В.П.   04.01.2004 01:26     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.