Iii. по динок

Досі Крилаті не забули,
Як століття зійшлися на раду
Як у герці за право влади
Задзвеніли пружні мечі

Потім велетні розмахнулись
І не стало у світі миру
Лиш нові засвітились зорі
А  мільйони зірок погасли.

І припали до ніг Титанів
Темно-сіро-зелені очі
Заволали про вільну Волю
П ’яні тіні у сірих строях

І закралося в пам’ять тихо,
Непомітно створіння дивне
Мимовільно забракло сили
Роздушити його в обіймах...

Знов затихло усе в чеканні...
Та чеканили кроки Вої
Під присяжні і підневільні
І створінню тому покірні.


Рецензии