Стол тн й св т не спить...

 Столітній     світ не спить...
               
Як дощ у шибку , б”ється в серце думка
               
І  догорає  на останній ватрі – душа

               
Самотній сум не зна...
Як котить  вал за валом часу невпинний вирій

                Розбитий на кавалки секундами страждання...


                Священний стан-- на день
               
                На мить спокою стане , ураженого серця ,

                І котиться поволі до уст солоний усміх...

               
                Як успіх для стражденних—
               
                І  їхня прикра втіха .

                8.04.2002


Рецензии