Я до тебе шла...

Ти сподобавсь мені... Твої очі сумні
В темно-синьому дні усміхнулись чи ні?
Ти сподобавсь мені ...
Я до тебе ішла ... Тепла свічка мала
У долонях цвіла серед ницого тла
Я до тебе ішла...

Закохатися в слід, що крізь тисячі літ
Не затерся, не зблід? Чи мандруючи в світ
Дошукатись доріг, щоб Господь уберіг –
Десь на самому дні – світлий спогад про дні,
Темно-сині, смутні, що всміхались мені.

12.01.2002р.


Рецензии