Дах мого св ту

Запалиться дах мого світу
Розсиплеться сон мого духу
І падати сила захоче
На все, що слабке і безсиле.

Замріється серце до краю
І болем розріжеться. Воля
Знесилена розмахнеться,
Щоб спалах у Всесвіт линув.

Не знай мого “сну між снами”;
Здійсни мою вічну волю:
Віддай, бо і приймеш стільки,
Що важко впадеш без тями.

“Забудь, загуби те знання,
візьми собі тіло птаха
і спогадом тьмяним долине
до тебе волання світу.”
30.03.2001р.


Рецензии