М й св т

В моїм світі тональності теплі:
Сині вулиці, світлі мости,
Білі гуси на сонячній греблі,
Світлі спогади. “Жити, цвісти!”

В моїм світі закохані в морок;
Сиві хмари і сіра вода;
Сонна п’ятниця, чорний вівторок;
Чистий аркуш і зірка – “звєзда”.

Де я мрію і де я журюся?
Все сплелось в хитромудрий клубок.
Повернусь, засміюсь чи скорюся
І піду за життям... крок у крок.

Западатимуть темною тінню
В мою душу птахи небуття
І невгоєну рану осінню
Розтривожать вітри без пуття.
Ніч на 26.02.2001р.


Рецензии