Творчост

Вичерпай, випий, здійсни до останку,
Сон розітни, не зітхни до світанку.
І лиш спустошену душу лишивши,
В сон відійди, і у сні не спочивши.

“Що ж – ти поет, то співай, веселися!
Весь ти – сюжет “Запалай, розітнися!”
І лише  тихі, нічні блискавиці
Сон рознесуть і розпалять зіниці.

Терпкий вогонь, що закладено в груди.
З теплих долонь нагороди не буде.
Ти лиш один у печалі і муці –
Світ оживе у божественнім звуці.

“Все забери; у обіймах гарячих,
В миті завмри... І лиши мене в зрячих
Сонмом творінь Всеосяжним талантом
Світлом душі залиши—музикантом!
27.01.2001 р.


Рецензии
Привіт, землячко!
Шануймося, бо ми того варті!

Гетьман   02.01.2003 13:09     Заявить о нарушении