Поклик

Розсип моє слово на тисячі слів.
Розбий моє серце на тисячі снів.
Здійми в мені сотні високих багать
Щоб ними про волю у Бога благать.

Засни, моя думко! Та думка не спить...
На струнах ... Так лунко...
Невипитим трунком. Навічним цілунком.
Горить.

Засни... Мрії марні. Світання безхмарні
Тепер не для нас. Для битви лиш час.
Покликання час.
Для нас.

Здійми в мені вітру нездолану міць.
Розбитий в моїм серці десятки темниць.
Звільни дух бурхливий, мов світлая злива,
Мов хвиля приплива... Щаслива!
25.11.2000р.


Рецензии