Незнайомцев в далекому краю

Я люблю чиєсь кохання,
У чиїсь дивлюся очі
Хвилі радості, зітхання
Стогін серця крию в ночі

Я люблю чиюсь розмову
Тихий шепіт, поцілунок
Хто вливає в мою душу
Той любовний чистий трунок?

Я знайду любові нитку –
Аріадни світлу втіху
Прочитаю в древнім свитку,
Як зарадить горю-лиху
Я любитиму істиха
Чиїсь руки – серця зорі
Хто знайде моє кохання?
То сльоза у синім морі.
1999 р.


Рецензии