В тер шепоче думки гр шн

Вітер шепоче думки грішні
Вітер співає осінні пісні
Вітер навіює чари втішні
Він залишає крила мені

Осінь мелодію грає світу
Осінь торкає його чоло
Казку прощальну, спомин літу
Літа ніколи не було

Білі пелюстки – сни зимові
Моє волосся вдягли в фату
Все заніміло у розмові
Слухаю осінь – і цвіту

Вітер деревам вплітає в коси
Жовті стрічки
Вітер минуле моє відносить
Як ті листки...
2.10.98


Рецензии