Пристрасть

Лілеї як лід, лілеї як сльози
Священно тонкі і пристрасно голі
Крізь пам’ять , крізь розум
Як очі дівочі, крізь ночі

Синіє роса, синіє як море
Бездумно легка і важко яскрава
Крізь пальці, крізь вії
Як птахи співочі, крізь очі

Обличчя як сніг, обличчя як сонце
Вогненно палке і звабливо чисте
Крізь свято, крізь горе
Як мрія шовкова, крізь мову

А тіло як біль, а тіло як сила
Розкуто горить і сяє забуто
Як трунок Як хміль
Солодке . П’янке. Отрута .
08.06.1998


Рецензии