Темний смутку, осв тися!

Осінь  тихо розсипає
Сиве листя пожовтіле
В небі -  заходу багаття,
Поле в стерні опустіле

Я шукаю й не знаходжу
Я чекаю і не бачу
Тільки смуток, тільки горе
Тільки плачу, знову плачу

Я не знаю де шукати
Де зірки шукати згаслі
Тільки й знаю, що чекати:
“Повернись до мене щастя!

Осінь зронить листя жовте
Ніжне, чисте, світле листя
Теплим полум’ям любові,
Темний смутку, освітися!


Рецензии