Raining Heart

My heart is covered with storming clouds
My heart is raining day-by-day
Tormented by weather searching around
I can't find my love - it's vanished away

I'm tired of waiting...desiring, desired
My Happiness Shining, where you are...
Nor smiling, nor crying tormented and tired
My raining desire, my vanishing star


Рецензии