91
Заглянь у віконце.
Я прокинусь від спеки –
Наді мною сонце.
Казочка лісова,
Шепни мені на вухо
Тільки те хороше,
Що хочу слухать.
Казочка лісова,
Ввійди мені в очі,
Нехай буде в них лише те,
Що бачити хочу.
Казочка лісова,
Подаруй драбину.
Я полізу по ній на небо
В казкову країну.
Казочка лісова...
Свидетельство о публикации №102121900226