Св танок укр

Слова моїм дарунком стануть
На день народження тобі
Я їх для тебе тільки складу
І подарую лиш тобі.

Бажаю я знайти світанок
Що світлом починає дні
І на Землі зустріти ранок
З великим спокоем в душі.

Не знаю. Бачила ти може
Як сонця промені легкі
Тебе пронизують і ложать
На берег світлої ріки.

І відчуваеш кожен подих
І кожен з них тобі близький
І ти в душі своїй приходиш
До нездійснених своїх мрій.

Як світло ніч перемагає
Як промені долають тінь
Нехай в житті твоему грає
Світанок ніжності і мрій.


Рецензии