Нехай летить...
Змінила на шати.
Передчасну святковість
Стискав кулачок.
Недоречна строкатість
В очах мерехтіла.
Мимоволі розкрився
Долоней замок.
І незчулася, як
Здійнялась, полетіла
Птичка, грудочка щастя,
У небесну блакить.
Заскорузлі лаштунки,
Чи шати, чи грати -
Що тобі заважає
Здійнятись, літати?
- Я літала. Тепер
Хай воно вже летить...
Свидетельство о публикации №102112100692