Н чого особистого
З Адамом.
На сторінках.
То був не мій Адам.
Та ті, що пишуть вірші,
Мали б знати -
Адамів
Не варто довіряти сторінкам.
І я його взяла.
Поцупила.
Дбайливо,
За руку провела
Через останній сон.
Як пильно я вдивлялася у нього!
Я бачила багато
І нічого.
На смак він, наче сіль,
Холодний і принадний.
Але
Не сьома сіль.
Чужий Адам Кадмон.
Свидетельство о публикации №102111900376