В рш на двадцятил ття нашо АЕС

Яка навколо нас краса!
Шумить вода, спава душа!
Чарівне місто, річка Буг…
І все мов в казці, все навкруг!

За містом “бочки” три червоні,
Маленьке водосховище і тут
У нас завжди усе в гармонії:
І люди й їх вагомий труд!

Отак живемо рік за роком,
З часів, коли відбувся перший пуск,
І день за днем, і крок за кроком,
А двадцять років – тільки плюс.

Ще будуть блоки будувати
І не один, не два, не три…
В них є майбутнє! Працювати
На них підем охоче ми.

А місто наше процвітає:
І світло є, й енергія, й тепло,
Та тільки дехто і не знає,
Якою працею досягнуто добро.


Рецензии