Новор чний келих
П`ю за тебе, коханий,
Повний келих до дна,
Хай нещастя й страждання
Нас тепер обмина.
П`ю за тебе, мій любий,
Ти мене почекай,
Поцілуй мене в губи
Та міцніш обіймай.
Пий зі мною, коханий,
Пий кохання до дна,
Загадаймо бажання
В кожній краплі вина.
Хай чарівне шампанське
Дасть нам щастя на рік.
Хай нас милує щастя,
Хай нас милує Бик.
1.01.97
Свидетельство о публикации №102103100305