Вернись

Час  біжить, а  ти  неначе  вершник
В  тьму  летиш, тримаючи  віжки,
Але  ти  спішиш  незнавши  стежки
І  твоя  дорога  в  нікуди.

Коні  часу  мчать  в  стрімкім  галопі,
Та  твій  Гріх  тебе  вже  осліпив
І, земні  ти  вибравши  турботи,
Серце  перед  Господом  закрив.

Від  Христа  віддалений  душею,
Звідки  ждеш  ти  затишку  й  тепла?
Грішнику, повір, що  це  й  за  тебе
Кров  із  ран ісусових  текла.

Коли  вчуєш  ти  слова  призиву,
То  на  них  душею  озовись,
Розбий  в  серці  свому  недовіру -
Грішнику  заблудший, повернись.

Не  відкладай, прийми  цей  дар  спасіння,
Лиш  сьогодні  благодатна  мить!
Невже  душі  бажаєш  зубожіння
І  хоч  її  навіки  погубить?


Переклав  з  російської


Рецензии