Недахоп сло

Маланка неба рассякае,
А я ўсё думаю, гадаю,
Усё хаджу сюды-туды,
Гляджу на мір і на гады.
Гады, што я ўжо жыву,
Што па зямелечцы хаджу.
Я мару быць шчаслівай.
Хоць тыдзень, хоць дзянёк.
Мне быць бы гаварлівай
Хоць трошкі, хоць малёк...


Рецензии