Не забывай

Уходит поезд…
       Стук колес…
Не исчезай
       и возвращайся.
Не забывай,
       не зазнавайся,
Не знай беды,
       не знай коварства,
Забудь обиды,
       Помни,
       Жди!
       Приди!


Рецензии