Р дна влада
У власних заборонах наших прав,
Прольєте кров грошей заради,
Нажаль, ніхто про це не знав.
Країна, де не можуть обирати,
Де сильну особистість вб'ють за те
Що спробувала всім сказати:
"Згадайте люди про святе..."
Ми робим вибір: кращі з гірших,
Бо кращі з кращих по судах,
І не допросишся законів ліпших,
Так не вкрадеш, спаси Аллах.
Свидетельство о публикации №102091900658