Мр укр

Дитячий сміх, веселі очі
Це мрії кожного хто хоче
Знайти себе в безодні ночі
І світ змінити він захоче.

Хоч трішки, хоч на краплинку в морі
Змінити щось, змінити щоби
Надія, сповнена любові
В людських серцях здійснилась щоби

Щоб очі радістю світились
Щоб серце радістю зайшлося
Щоб мрії багатьох здійснились
Життя , добрішим щоб здалося.


Рецензии