Санл выя выявы

Нічога не бачна ў начы,
Нічога не чутна ў цішы.
І толькі сэрца стук
З непакоем у душы.
Што было? Што будзе?
Што ёсць?
Чаму такія зараз людзі?
Чаму такі мой лёс?
Пытанняў шмат,
А адказаць на іх ніхто не хоча.
Дастаў мяне гэты смрад!
Навекі заплюснуць вочы...
...хочацца.
А што, калі ўзяць ды памерэць?
Здыму з сябе ўсю адказнасць...
А, наогул, што такое смерць?
Шчасце ці несуразнасць?
Мільёны таямніц,
Не! Нават - міліярды!
Адказы могуць толькі сніцца-
Санлівыя выявы...


Рецензии