Dzzerph

Rock me today,
Rock me this way,
Rock me, like your MotherFucker people,
Who are always stay.

Can I find ?
Can't change my mind !
Can you try ?
I will not cry !

RideON your fingers,
RideON your face.
RideON your thinkers,
Can you change your trace ?

Love me, baby,
Call me now,
Drive your feelings,
Let's ROCKIN', WOW!

Can you love ?
It is my war...
Can you redress ?
I'll give you some more...

SOME MORE DZZERPH !!!!!!
SOME MORE DZZERPH !!!!!!
SOME MORE DZZERPH !!!!!!
SOME MORE DZZERPH !!!!!!


Рецензии