М р

Не падабаецца мне гэты мір,
Дзе шмат нядобрых спраў.
Адзін чалавек другога хваліў -
Мяне ніхто не заўважаў.

Усё рабіла дзеля Вас!
Чаму? Вы просіце адказ?
Таму што шчырая мая душа
Дапамагчы хацела вам...

А вы адкінулі мяне,
Другую выбралі прымерам.
Крыўда за жывое мяне бярэ.
Усю мяне. Усім памерам...


Рецензии