Н кол

Ніколі, ніколі, ніколі,
Ніколі і нідзе
Не плылі мы з табою павольна
На крыллях жыцця і любві.

Ніколі цябе не ўбачу.
Ніколі цябе не скажу,
Што кожную ночку плачу
І кожны дзень у акенца гляжу.

Але, можа настане час.
Калі лёс павернецца да нас.
І зноў адбудзецца сустрэча
Сардэц двух небяспечных...


Рецензии