Тоб укр

Чарівність серце огортає
Дарує радість нам любов
А світло душу зігріває
Приносить щастя і добро.

Добра і щастя - все бажаю
Дойти, впізнати , віднайти
Промінчик світла - сонця слави
Любові острівок знайти.


Рецензии