Лясны край

Уцячы і больш не вярнуцца.
У гэты горад, дзе бруду нямала.
Ах, як хочацца апынуцца
Дзесьці за лясамі,
Там, дзе спяваюць птушкі
Шчаслівымі галасамі.
Дзе зімою кветкі ружавеюць,
Чырванеюць, зелянеюць...
Дзе бегаеш па лузе
І ўдыхаеш кветак пах;
Дзе ўсюды добрыя людзі
З іскрынкай шчасця ў вачах.


Рецензии