Далёка я ад...

Родная мая Беларусь!
Шчырая, сінявокая!
Табою ганаруся
Дзяржава мая далёкая.
Не, не далёка ты ад мяне -
Жыву я ў цэнры тваім -
Далёка я ад цябе.
У духоўным пазнанні сваім.
Не магу размаўляць
І спяваць па-беларуску,
Бо краіна не хоча мяне падтрымаць.
Размаўляю, як і ўсе, я: па-руску.
І нікому да гэтага справы няма...


Рецензии