Заг ну шым на вайне...

Усім, хто загінуў на вайне,
Калі абараняў Айчыну.
Я прысвячаю гэты верш.
І ведайце, Вы - малайчыны!

Я Вам пяю ўрачысты гімн,
За тое, што дзеля нас зрабілі.
Абаранялі як маглі,
Айчыну нашу не забылі.

За тое, што не ўцяклі,
А гонар Радзімы абаранялі.
З людзьмі Вы гэта перажылі.
На мір надзеі не гублялі.

І зараз праз 54 года,
54 года мы жывем без Вас.
Адна пра Вас у нас нагода,
Пра тое, што зрабілі Вы ў свой час...


Рецензии