До Юлi укр. мова

29.06.02        До Юлі         =177=
(укр.мова)
Ти моя люба , мила повія
Мати тебе не дужа затія
Мати тебе може любий
Дівчина , хлопець , дядько сідий
Мають тебе завжди і счасно
Мають – не люблять , адже напрасно
Але і ти кохаєшь не всих
Про те не в тому є твій успіх :
Краса без барвоти
Ноги разльоти
Очі мов небо
Груди як треба
Всі цея бачуть
Хочуть аж плачуть
Адже це тіло
Лише для діла
А хто любить ті
Що завжди в заперті
Твоі співчуття , та співживання
Мрії твоі  та намагання
Хто знає , що хочешь ти буте повієй
Хто знає , що є твоєю це мрієй
З детинства кохала чоловіків
Усих , чудових і рузних віків
Твоє кохання не хнає кордонів
Бажання твоє не має припонів
Хто любе тебе за те що ти вмієшь
Хто любе тебе за те що ти дієшь
Хто любе тебе за кохання твоє
Яке льне до всих як наче своє
Повія , повія
Моя сумна мрія
Давай разом жить
Кохання любить
Я стану філософом , стану Платоном
Пройду не дозволеннім любям кордоном
Ми будемо разом велике життя
Мила і люба , повія моя

мой сайт : www.strana-obosran.narod.ru


Рецензии