До Наталки укр. мова

7.06.02 – 29.06.02    До Наталки      =176=
(укр.мова)
Зоряне небо холодом диха
В гаї струмочок тихесенько хника
Роки зозуля для когось рахує
І вся ця краса мені не бракує
Куди не підешь , куди не поткнешься
Не заблукаєшь , до дому вернешься
Все кругом миле , все таке рідне
Любе , чудове , файне і гідне
Вітер південній , степ безкордонний
Криниця у лузі , омут бездонний
Дівчина смугла та черноока
В губи мене не охоче почмока
Чому ти красуня мене не кохаєшь
Чому моя мила до хати тікаєшь
Ноги твої як вітер легенькі
Чому ти летишь од мене до неньки
Я покохаю тебе не словами
Я покохаю тебе не ділами
Я покохаю душею тебе
І притяну як світ до себе
Той світ що в мені – тобі я дарую
Навмистно що ним я тебе зачарую
Хай зовні за мене ти дістно гарніша
Стройніша , міцніша і молодіша
Але заглянь ти в душу мою
Серед краси я один там стою
Приєднайся до мене , давай будем разом
І ти впізнаєшь , що кличуть екстазом

мой сайт : www.strana-obosran.narod.ru


Рецензии