Ще далеко до зорi укр. мова

5.06.02 – 29.06.02       ***     =175=
(українська мова)
Ще далеко до зорі
А вже в полі косарі
Пада із трави роса
Над землею йде коса
Цвіт лягає спочивать
Хід зорі не затримать
Дівка с гарною косою
Прибирається росою
Кругом зорі я встрічав
Людей різних зустрічав
Але рідна Ненько – мати
Крім тебе другой не мати
Як Дніпро течешь в крові
Вітер степу на чолі
Солце ссяє над полями
Кінь на паші тягне лями
Що за краще може буть
Чим серед гаїв уснуть !?
Та вдихать до шлюбу
Милу Україну любу !

мой сайт : www.strana-obosran.narod.ru


Рецензии