З ма

Прыйшла зіма і ўсё змянілася,
Навокал снежная сцяна,
Рачулка панцырам пакрылася,
Хоць пад ільдом струіць яна.
І толькі сосны не змяніліся -
Стаяць зялёныя ў бары.
А пад маім акном шчабечуць
Чырвонай фарбай снегіры.


Рецензии