Разв танне

Вось ўжо месяц прайшоў
З тых апошніх гадзін,
Калі з майго жыцця зышоў
Чалавек каханы адзін.

Ён зірнуў на мяне - РАЗВІТАННЕ!
Не сказаўшы ні слова - знік!
Я чакала новага спаткання,
Але хутка запал мой панік.

Можа проста ўсё не назаўжды,
Пачакаю і зноў убачу,
А пакуль хаджу туды-сюды
І плачу...

Можа прыйдзе? Можа явіцца зноў?
Я чакаю ў надзеі бесмяротнай.
Але месяц роўна прайшоў,
І жаданням адказ адваротны.

Чаму менавіта я?
Каму я зрабіла дрэнна?
Можа дзесьці памылка мая?
Так, я павінна, напэўна.

А можа вернецца зноў да мяне?
І гэтым позіркам паглядзіць!
А пакуль... Пакуль я як у сне
Працягваю ў роздуме хадзіць


Рецензии
Добрай ранiцы.

Спадабалася.
Надзея, на мой позiрк самае галоунае, а яна у Вас есць.

С павагай, Саша

Александр Зенкевич   07.07.2002 08:26     Заявить о нарушении
Прыемна пачуць беларускую мову:) Шчыры дзякуй за добрыя словы:)

Chase   17.11.2002 08:52   Заявить о нарушении