Нова людина
Не менше раді смерті, горю,
Які прийшли в той дім, де треба
На вашу думку більше болю.
Ви раді всім невинним жартам,
Знущанням раді, що відвертіші за бій,
Можливо, призадуматись вам варто?
Позбавитись жахливих дій.
Ви - камені, що приросли корінням
До сірих невмерущих скель,
Так буде з покоління в покоління,
Не зміниться і дух наших осель.
Врятує вас єдине - диво,
Людина зовсім новоі доби,
Вперед прямуюча, надійна, немінлива,
Знайде для вас всі вірнії ходи.
Свидетельство о публикации №102060100007
Вэл Ксайнт 05.06.2002 16:16 Заявить о нарушении