В мене хлопцi американськая мечта

В мене хлопцi є американськая мечта
Хочу я уїхать з нашого села
Хочу я ходити в джинсьових штанях
Хочу я спiвати рок-н-рол в мiстах

Бiльше я не буду з-пiд свиней вбирать
А я буду пiснi моднi сочинять
Буду жить в отелях, в кращих номерах
В доларах купатись мов-би у морях

Хочу показати клiп по М-TV
Бо є телевiзор у нашому селi
Всi зберуться гуртом, будуть танцювать
Плакать, верещати, ноги обсiкать

А дiвчата прийдуть, мiй оточать дiм
Будуть домагатись права на iнтим
А я у Нюйорку скажу в iнтерв ю
Хочу лиш Марусю, я її люблю

I тодi Маруся сяде на кровать
Включить телевiзор i почне ридать
Вийде на дорогу, сльози на очах
I мого ролс-ройса стане виглядать

Сяють в небi зорi, вiтер шелестить
I колосся в полi золотом блищить
А маруся плаче i себе кляне
Що дала Степану i зрадила мене


Рецензии