Кохання ншомовного походження

Чого так дивишся, чого сумна,
Чи я роблю таке, чи я?
Чи я гуляю довго з іншим?
Чи я роблю себе так міншим?
А я ж для тебе так хотів
Робити щось приятне, дивне
І навіть те, щоб не зумів,
Це ж ти мене зробила вільним.
І не двись, я вже не той,
Я розгулявся знаю, знаю
Тепер промеж тобой та мной
Не буде того краю раю.
Ти вже готова майже бути
В моїх думках, в моїх сторінках,
А в мене звичай вільним бути
І не пиши „люблю” на стінках.
Коханню кожному свій час,
Кохання прийде не завжди,
Кохання... так буває раз,
А ти живи, тепер не жди...


Рецензии