за здрав

На згадку дарую себе…
Чіпляйся у ті її сни,
Пиши її словом весни,
І марно примушуй себе,
Як та, вона пити життя,
Кохати нікого
До болю і забуття,
А потім шпигункою
Викласти в слово
Кохання, цілунками
Пальців твоєї клавіатури…
В Корані улюблені сури
Прикрашуй старими малюнками…
Нові вона пише не тут,
Збери в її храмі весь гурт,
З отих двох найближчих жінок,
З якими пов'язує рок,
Роками великої дружби,
І справьте “за здравіє” служби,
Для кожної…

>


Рецензии