When

When I feel insulted,
I need support.
When I feel guilty
I guess it's my fault.
When I feel exhausted
I need a rest.
When I feel lonely,
I need a guest.
When I feel pain,
I want to cry.
When I'm in love,
I want to fly.
When someone offends me,
I feel sad.
And in all these cases
I need a friend.


Рецензии