Fuck America

23.02.02 – 5.03.02   * Fuck America ! *

Girls and boys American fuck
Fuck with light and in the dark
Fuck American Ben
Fuck American Glen

Fuck American Smit
Fuck America ! Sheet !
Fuck American  rich
Fuck American  bitch

Fuck American  all
Big , middle and small
Fuck uncle Sam
Fuck American  jam

Fuck American  star
Fuck American  car
Fuck Nike , fuck Ford
Fuck all American  sport

Fuck American  tennis
Fuck American  penis
Fuck American  face
Fuck American  race

Fuck American  smile
Fuck American  mail
Fuck American  land
Fuck American  band

Fuck USA
Fuck NBA
Fuck NHL
Referees fuck in the hell

Dollar American fuck
Fuck Disney and Mac Duck
Fuck General Motor
Fuck Gary Poter

Fuck Bears Gammy
Fuck American  Army
Fuck American  bomb
Fuck American  womb

Fuck American  drug
All America Fuck !
Fuck American  guide
Fuck American  sped

Fuck American  bag
Fuck American  flag
Fuck Pepsodent
Fuck President




White house fuck
Fuck Cadillac
Fuck Pentagon
Америка вон !!!

Fuck American  gay
Fuck  Америке всей !!!

мой сайт : www.strana-obosran.narod.ru


Рецензии
Fick dich selber am Arsch,
Dein ScheiЯgelaber ist lasch.
Halt's Maul, du Nazischwein,
Lass, du, das Schreiben sein!

Du bist ein mikrieges Nichts,
Schau dich an, dein Gesicht
sieht aus wie all die Gefickten,
Zum Teufel mit dir, du, Niete!

Севич   11.03.2002 00:32     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.