Весняне мовчання п д оболонками...

Мені набрид цей світ,
Його холодний подих -
Він не розтане, березневий цвіт
Скоріш за все не допоможе.
Як друзі, так і вороги
Вдягли на себе посмішки барвисті,
Їм без різниці, не зійдуть сніги,
Хіба що закидають листям...


Рецензии