Nocturne 2

Nocturne #2”
Arriving Sadness
And laughing Horror
Calls Crying Mistress
Out from my mirror.
----------
It was November,
When I was dying,
Screaming: “Remember!…”
…Forever flying
I’ll be in Edem,
Or in the Darkness.
Seeking for Adam,
Or Vipers’ dances.
And I’ll be singing
All lament verses.
Shadows’ll be coming,
Praying: “don’t stop, please”
But when the Starlight
Falls down in Ocean,
I’ll dive in silence
Of my emotions.
No friends, no evils.
I shall forget them.
Here come, Sea Devil,
-Let’s play the Requiem!
11.09.01


Рецензии