The Epitaph

So lived: by everyone forgotten
The one you probably don’t know.   
Now lies by everyone forgotten,
You don’t stop here just don’t just go.

A place called Heaven a place called Hell,
And faith rains sorrow here.
Where’s she at Heaven or Hell,
Or still flying somewhere near?


Рецензии