Се ля ви

О-о-о-о-о-о-о-о-о-о
Ничего
Никого
Одного
Тебя

Е-е-е-е-е-е-е-е-е-е
Быть весне
Прочь зиме
Это бре...

А-а-а-а-а-а-а-а-а-а
Не спеша
Не дыша
Крыша...

И-и-и-и-и-и-и-и-и-и
Быть любви
До зари
Се ля ви
 


Рецензии