Радуйся

Радуйся ветру,летящему с юга,
Радуйся солнцу,дождю и земле,
Радуйся верности старого друга,
Радуйся жизни в тебе и во мне.
Радуйся нежности первого снега,
Радуйся мудрости каждого дня.
Радуйся цвету бездонного неба
Радостной песней над миром звеня.


Рецензии