Коли сльози ллються з твого серця

Коли сльози ллються з твого серця,___________
Срібні сльози в самотній ночі,________________
Що ти хочеш, брехні чи кохання,_____________
Скріпи душу й дай знати мені._______________
_______________Якщо з серця твій голос полине,
_______________Я почую й тут же прийду,
_______________Де би ти не була, моя мила,
_______________Я тебе хоч край світу знайду.
Зорепадом ввійду в твою хату,_______________
Вітерцем крізь відкритий балкон,_____________
Пелюстками троянд увірвуся,________________
У твій ніжний, чарівний сон._________________
_______________Буду я тебе цілувати, кохана,
_______________Буду тихо співати пісні,
_______________Сльози висохнуть твої й самотність
_______________Щезне в північній пітьмі.
І коли заясніє світанок,____________________
Я покину тебе, але вір –____________________
Якщо знов тобі буде самотньо,______________
Я до тебе прийду світлом зір._______________


Рецензии
На это произведение написано 5 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.