Кицька

      Твої зелені оченята
      Стежать за речами,
      Ти сидиш посеред хати,
      Нехтуєш словами.
      Відчуваєш кожний рух,
      Та уваги не звертаєш,
      Не існує чорних смуг
      Як і білих, ти це знаєш.
      У твоєму світі кожен
      Сам за себе черезмірно,
      Але ми подібні дуже,
      Чуєш, кицька, я - людина!


Рецензии
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.